Bursele Capital Insol

Din luna octombrie Capital Insol lanseaza “Bursele CAPITAL INSOL 2010”

Capital Insol investeste in dezvoltarea profesionala a studentilor. In acest sens, incepand cu anul universitar 2010 – 2011 CAPITAL INSOL S.P.R.L acorda  burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, precum si cate o bursa de merit pentru studentii din anul IV ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi (Facultatea de Drept si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor).

Programul de acordare a burselor

Un student va putea beneficia o singura data de o “Bursa CAPITAL INSOL” in valoare de 200 de EURO lunar si se acorda pe perioada anului de invatamant universitar [octombrie – iunie].

Capital Insol ofera studentilor selectati posibilitatea de a lua contact si de a se pregati profesional in una din cele mai mari societati de insolventa din tara.

Termen limita de predare a lucrarilor:
BUCURESTI: 25 Noiembrie
IASI: 2 Decembrie

Va invitam sa participati si va uram succes! 

TEMATICA 2010

Intreprinderi in dificultate

    • Procesul de degradare a situatiei economico-financiare a societatii;
    • Diagnosticul intreprinderilor aflate in dificultate;
    • Instrumentarea starii de insolventa;
    • Posibilitati de redresare a intreprinderilor;
    • Implicatii juridice si economice ale planului de redresare.

Detalii tehnice

Participantii vor trimite o lucrare redactata in Microsoft Word, de maxim 15 pagini, font Times New Roman, dimensiunea 11 si spatiere intre randuri de 1,5.
Lucrarea va fi insotita de o prezentare Power Point care sa rezume ideile prezentate si care va fi sustinuta ulterior de fiecare participant in fata juriului CAPITAL INSOL SPRL Bucuresti.

Materialele vor fi trimise la adresa office@capitalinsol.ro, insotite de numele si datele de contact ale participantului, pana la data mentionata mai sus.

Va dorim mult SUCCES!

Pentru alte detalii si intrebari va rugam sa ne contactati.