Restructurarea afacerilor

Specialistii nostri ofera solutii pentru afacerile care au viitor, dar care sunt conjunctural afectate de efectele crizei. Impreuna putem oferi sanse reale de redresare pentru evitarea unui esec ulterior.

Pentru salvarea afacerilor dumneavoastra problemele cheie ale restructurarii sunt rezolvate in mod creativ, iar experienta noastra ne ajuta la elaborarea unui plan viabil al restructurarii economico-financiare a societatilor aflate in dificultate.

Procesul de degradare continua a situatiilor economico-financiare ale unei intreprinderi trebuie sa fie un semnal de alarma pentru manageri care trebuie sa caute alternative pentru stoparea declinului.

Cand procesul de depreciere are un caracter progresiv, respectiv in fiecare etapa pe langa dificultatile prezente se adauga altele noi, se impune sa se declanseze “starea de alerta“.

In starea de alerta, timpul este un aliat bun, pentru managerii care trebuie sa analizeze faza deprecierii situatiei economico–financiare, nivelul acesteia, implicatiile si consecintele pe termen scurt si mediu ale derapajului intreprinderii.

Procesul de redresare presupune in principal succesiunea a 3 operatii:

  • efectuarea unui diagnostic global al activitatii intreprinderii;
  • stabilirea politicii si alegerea strategiei de urmat;
  • punerea in aplicare a planului de restructurare prin implementarea strategiilor alese.

Succesul planului de redresare depinde atat de continutul planului propus cat si de determinarea managerilor in aplicarea masurilor continute sub un control permanent asupra decalajului intre realizari si masurile propuse in plan.

Va recomandam colaborarea cu specialistii nostri pentru restructurarea afacerilor dv.!

Pe parcursul derularii planului de restructurare, echipa CAPITAL INSOL asigura monitorizarea implementarii masurilor de restructurare si cuantificarea rezultatelor obtinute.